Piano Note

Pianoles

Ontdek wat je allemaal kunt doen met een piano!

Pianoles

De piano is een veelzijdig instrument. Vrijwel alle muzikale genres kan je op een piano laten klinken en de manier waarop je dat doet is voor iedereen anders. In mijn lessen is alle ruimte om zelf repertoire te kiezen en ik zal je daar graag bij begeleiden. 

De piano is een ideaal instrument voor kinderen, want de eerste (eenvoudige) liedjes kunnen al na een paar lessen worden gespeeld. Dit motiveert kinderen om door te gaan. Zelfs peuters kunnen al beginnen met muzieklessen en uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom om piano te leren spelen! Heb je altijd al piano willen spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of had je als kind les maar ben je ermee gestopt? Gun jezelf dan de kans om er dan nu eindelijk (weer) mee te beginnen!

Pianolessen vinden in mijn lespraktijk in Arnhem plaats, waar je mag spelen op op een prachtige Bechstein vleugel. Het ligt enkele minuten lopen van station Arnhem

Sinds de corona-crisis ben ik begonnen met online lesgeven via videobellen en ik heb besloten om daar mee door te blijven gaan nu de corona maatregelen weer versoepelen. Er is nu dus keuze uit live- en online lessen.

Naast piano- en zanglessen kan ik ook helpen met muziektheorie, harmonieleer, solfège (gehoortraining) en helpen bij het maken van eigen liedjes / composities of bij je voorbereiding op het toelatingsexamen muziektheorie / solfège aan het conservatorium. 

Belangrijke informatie in het kader van de corona-maatregelen: het is weer toegestaan om 1 op 1 les in mijn praktijk te volgen, mits de regels van het RIVM worden nageleefd: 


  • Ontsmet je handen als je binnen komt of was je handen (middelen aanwezig). 

  • Houdt 1,5 meter afstand. 

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden celcius.

  • als je verkouden bent maar je wel goed voelt, dan kan de les online doorgaan.

  • Blijf thuis als een huisgenoot besmet met het coronavirus is.

  • Ik zorg ervoor dat de pianotoetsen / lessenaar en deurklink na elke leerling ontsmet worden.