PIANOLES

Ontdek wat je allemaal kunt doen met een piano!

Jij bent uniek, dus heb je ook je eigen muzikale voorkeuren. Ik heb veel ervaring met lesgeven aan allerlei verschillende mensen met verschillende muzikale voorkeuren en ik kies altijd voor een persoonlijke benadering. In mijn lessen is  veel ruimte om zelf repertoire te kiezen. 

Naast piano- en zanglessen kan ik ook helpen met muziektheorie, harmonieleer, solfège (gehoortraining) en helpen bij het maken van eigen liedjes / composities. Ik kan je ook helpen bij je voorbereiding op het toelatingsexamen muziektheorie / solfège aan het conservatorium. 

Sinds de corona-crisis ben ik begonnen met online lesgeven via videobellen en ik heb besloten om daar naast de live lessen mee door te blijven gaan nu de corona maatregelen weer versoepelen. Er is nu dus keuze uit live- en online lessen. 

Belangrijke informatie in het kader van de corona-maatregelen: het is weer toegestaan om 1 op 1 les in mijn praktijk te volgen, mits de regels van het RIVM worden nageleefd. Dat wil zeggen: 

  • Ontsmet je handen als je binnen komt of was je handen (middelen aanwezig). 

  • Houdt 1,5 meter afstand. 

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden celcius.

  • Blijf thuis als een huisgenoot besmet met het coronavirus is.


  • Omgekeerd zorg ik ervoor dat de pianotoetsen / lessenaar en de deurklink na elke leerling ontsmet worden. 

Iedereen die gemotiveerd is om piano te leren spelen is welkom, je hebt geen specials voorkennis nodig. Tijdens de proefles zullen we samen bespreken hoe we de lessen gaan opbouwen.

                                neem contact op

 

0650577777

©2019 by pianozangles.nl. Proudly created with Wix.com